'; } elseif (preg_match('/MSIE.9/i', $browser)) { echo ''; } elseif (preg_match('/MSIE/i', $browser)) { echo ''; } elseif (preg_match('/Firefox.2/i', $browser)) {} elseif (preg_match('/Firefox.3.5/i', $browser)) {} elseif (preg_match('/Firefox.3/i', $browser)) {} elseif (preg_match('/Chrome/i', $browser)) {} elseif (preg_match('/Safari/i', $browser)) {} elseif (preg_match('/Opera/i', $browser)) {} else { echo ''; } ?> '; //---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ?>

Projecte social

Vols que portem 5 contes diferents a la teva escola?

A nosaltres ens encantaria.

De veritat.

Apropar l'obra i els seus personatges a les escoles és el millor "bolo" possible. Perquè 5contesdiferents és entreteniment però també té un projecte social i de sensibilització que té una especial significació allà on nens i nenes aprenen i es formen.

QUE ON HO FARÍEM?

5 contes diferents és una gran obra però de petit format. Per tant, un gimnàs, la biblioteca o un aula de les grans serà un escenari fantàstic per portar a tota la colla. Fàcil de muntar. I de desmuntar.

QUE SI FAREM MÉS COSES A BANDA DE L'OBRA?

És clar. Per començar, els nens i nenes podran tocar totes les titelles. I parlar amb els actors i preguntar-nos el que vulguin.

titelles d'alumnes i professor a una classe

GUIA DIDÀCTICA

Aquesta guia té com a objectiu oferir una proposta d'activitats per ajudar a l'espectador a conèixer les diferents realitats i trencar estereotips cap a les persones amb diversitat funcional.

5 activitats pedagògiques

ARA QUE JA SAPS QUE PODEM VENIR A LA TEVA ESCOLA

Vols conèixer l'obra?

I el projecte social?

O vols que parlem?

'; // seccio echo '
'; include("00_peu.php"); ?>